Administrator
Ciepłe posiłki
[html]<table border="1"><tr><td width="190">Zestaw obiadowy szefa kuchni</td><td width="580">pieczeń z dzika w sosie paprykowo-czosnkowym, bochen chleba i kufel grzanego piwa.</td><td width="70">Koszt: 100</td></tr><tr><td>Kasza gryczana w gulaszu z królika</td><td>na ostro, z cebulką i ziołami.</td><td>Koszt: 75</td></tr><tr><td>Kaczka</td><td>Pieczona kaczka z farszem twarogowo-szpinakowym, skropiona sosem koperkowym, na łożu z gniecionych ziemniaczków.</td><td>Koszt: 50</td></tr><tr><td>Zupa jarzynowa</td><td>ze śmietaną, podawana wraz z misą świeżego chleba.</td><td>Koszt: 25</td></table>[/html]
Coś na szybko
[html]<table border="1"><tr><td width="190">Bochen chleba</td><td>Koszt: 10</td></tr></tr><td>Surowe mięso</td><td>Koszt: 5</td></tr></tr><td>Smażone mięso</td><td>Koszt: 10</td></tr></tr><td>Ser</td><td>Koszt: 5</td></table>[/html]
Trunki
[html]<table border="1"><tr><td width="190">Piwo</td><td>Koszt: 1</td></tr></tr><td>Duże piwo</td><td>Koszt: 2</td></tr></tr><td>Grog</td><td>Koszt: 5</td></tr></tr><td>Wino</td><td>Koszt: 10</td></tr></tr><td>Miód Pitny</td><td>Koszt: 15</td></tr></tr><td>Wódka</td><td>Koszt: 20</td></tr></tr><td>Rum</td><td>Koszt: 50</td></table>[/html]
Napoje
[html]<table border="1"><tr><td width="190">Woda</td><td>Koszt: 1</td></tr></table>[/html]
Co podać
Offline